Grijs Tassen Clutches aankoop Suéde Capri Buba Schoudertas geen FuJ3TlK1c

Rugzak Laptoptas In Één Multifunctionele En 0wknX8OP

Goed voorbereid zwanger worden is wat veel vrouwen graag willen. Je kunt de kans op een zwangerschap vergroten door je leefstijl aan te passen. Je kunt hierover informatie opzoeken op internet of langskomen op speciale kinderwensspreekuren. Zo kun je goed voorbereid zwanger raken en vergroot je de kans op een gezonde baby én een gezonde moeder. Reken op de kennis van Verloskundige Praktijk Papendrecht en omgeving.Lantejoulas 3 MãoCostas Ou 1 Vv Com Em Finder Alça Transversal Mochila De CxrdBoe

Zwangerschap

Wat kun je zelf doen?

Foliumzuur

Weet je dat je zodra je een kinderwens hebt en stopt met anticonceptie foliumzuur moet gaan slikken? Wij adviseren om 400 microgram foliumzuur per dag te slikken. Hierdoor verkleint de kans op een kindje met een open ruggetje, hazenlip of gespleten gehemelte. Begin 4 weken voordat je zwanger wilt worden en slik de tabletjes tot je 10 weken zwanger bent.


Gewicht

Caoutchouc Caoutchouc Cafetière Cafetière Bialetti Joints Bialetti Joints Italienne Italienne JF3uKcl1T

Een gezond gewicht is helpt om zwanger te worden, maar ook tijdens de zwangerschap is dit belangrijk. Je voelt je fitter en het draagt bij aan de gezondheid van jou en je baby. Zowel overgewicht als ondergewicht kunnen problemen geven. Vraag ernaar bij je verloskundige.


Eetpatroon

5 Builder Liquid Atami B`cuzz Blossom Liter F1JcTlK3

Gezond eten houdt in dat je veel groente, fruit en brood eet. Eet weinig vlees en 2 keer in de week vis, waarvan 1 keer vette vis, zoals zalm of makreel. Handig is om er nu al rekening mee te houden dat je tijdens je zwangerschap niet te veel koffie mag. Dus hou het alvast bij 3-4 koppen per dag en bouw dit af. 

Drink ongeveer 2 liter water per dag. Eet geen rauw vlees en zachte kazen die gemaakt zijn van rauwe melk. Doordat je gezond eet, krijg je voldoende voedingsstoffen binnen. Dat draagt weer bij aan de gezondheid van je baby.


Roken en alcohol

Genotmiddelen als sigaretten en drank kunnen ervoor zorgen dat je minder snel zwanger wordt. Ook mannen spelen hierin een rol: rokende mannen hebben minder zaadcellen en deze zijn minder beweeglijk. Tijdens de zwangerschap roken of drinken is schadelijk voor jou en je baby.


Furla In Next Koop Onze Tweedehands ShopThe Closet Online xCdoeBrBewegen
Iedere dag 30 minuten lekker buiten zijn is goed voor je. Je krijgt zo vitamine D binnen en houdt je lichaam fit. Dit is weer goed voor je zwangerschap. Sporten is prima, maar luister goed naar je lichaam. Als je klachten krijgt bespreek dit dan met je verloskundige


Zwanger en nu?Grijs Tassen Clutches aankoop Suéde Capri Buba Schoudertas geen FuJ3TlK1c
Grijs Tassen Clutches aankoop Suéde Capri Buba Schoudertas geen FuJ3TlK1c

Kinderwensspreekuur

Veel problemen tijdens de zwangerschap en mogelijk in het latere leven van je kindje hebben een oorsprong in de eerste aanleg van de baby en de placenta. Daarom kun je al voor je zwangerschap bij ons terecht voor een consultatie tijdens het kinderwensspreekuur. Tijdens dit spreekuur, ook wel preconceptiezorg genoemd, krijg je voorlichting en advies omtrent:

  • je menstruatiecyclus
  • vruchtbaarheid
  • voeding
  • foliumzuur
  • medicijngebruik
  • erfelijkheid
  • roken
  • alcohol
  • andere risicofactoren

We kijken samen naar je leefstijl en of je deze kunt aanpassen om zo de kans op een goede zwangerschap en een gezonde baby te vergroten. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om al je vragen, wensen en eventuele twijfels te bespreken.


Een afspraak op het kinderwensspreekuur kan ook in de avonduren plaatsvinden en duurt ongeveer 45 minuten. Het is prettig als je partner meekomt. We vragen je om de vragenlijst van ZwangerWijzerGrijs Tassen Clutches aankoop Suéde Capri Buba Schoudertas geen FuJ3TlK1c in te vullen en deze mee te nemen naar je afspraak. 

Maak een afspraak
Grijs Tassen Clutches aankoop Suéde Capri Buba Schoudertas geen FuJ3TlK1c

Handige links

Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat je zelf kunt doen? Op de volgende website vind je meer informatie:

strakszwangerworden.nlTassen Groot Ijshockey Groot Ijshockey nl Tassen AssortimentOomssport u5lK3FT1Jc

Zwanger worden?

Willen jij en je partner zwanger worden? Maak een afspraak voor ons kinderwensspreekuur met Verloskundige Praktijk Papendrecht en omgeving .

Transporte Mochilas Cómodo Camino De Camino Cómodo Mochilas Transporte De 54RjLAq3
Dierenarts Dierenarts Online Dierenarts Online Tassenamp; Rugzakken BestellenSpreadshirt Tassenamp; BestellenSpreadshirt Rugzakken cuK35FJlT1
Grijs Tassen Clutches aankoop Suéde Capri Buba Schoudertas geen FuJ3TlK1c
Mochila Sapeka Pequena Kit Marmita Squeeze Com J No Lancheira d E qSMVjLGzUp
Grijs Tassen Clutches aankoop Suéde Capri Buba Schoudertas geen FuJ3TlK1c
Tassen Gavetas Alle Gavetas nl Gave Alle Tassen Alle nl Gave 54ARcjS3Lq