Dames Tassen Koop Vergelijkamp; Outlet SchoudertassenKleding Nike nl nPkO80wX

Overtuigend onderzoek in Noorwegen suggereert dat ME/CVS een auto-immuun ziekte is

0
  • Aktetassen Mannen Voor Goedkope Kleine Koop YW2DHE9I

Onderzoekers van het Haukeland Universitair Ziekenhuis in Bergen, Noorwegen, hebben de werkzaamheid aangetoond van een van oorsprong anti kankermedicijn bij de behandeling van patiënten met ME/CVS. De leidende onderzoekers geven aan dat hun onderzoek suggereert dat ME/CVS een auto-immuun ziekte is. Op de uitkomst van het onderzoek wordt internationaal zeer positief gereageerd. Een van ‘werelds leidende ME/CVS-experts, de Amerikaanse medische professor David Bell is zeer onder de indruk van de onderzoeksresultaten en heeft op het Noorse TV2 verklaard dat hij in de 25 jaar dat hij betrokken is bij ME/CVS, nog nooit zulke overtuigende en hoopgevende onderzoeksresultaten heeft gezien’. In Noorwegen is men reeds gestart met vervolgonderzoeken die er toe moeten leiden dat het medicijn op termijn kan worden voorgeschreven aan ME/CVS patiënten.

VermoeidheidCentrum is erg blij met weer een nieuw puzzelstukje in de zoektocht naar de oorzaak van ME/CVS en is erg nieuwsgierig naar het vervolgonderzoek. Op dit moment is er geen enkele aanleiding om een aanpassing te doen aan onze behandeling. Mocht uit vervolgonderzoek het medicijn werkzaam blijken te zijn, dan zal dat uiteraard toegevoegd worden als onderdeel van onze totaalaanpak.

Recent Posts
6 Maar 99 Bij Indonesie Voor Cm Vlag X 90 Viavoordeel 150 € w8POkZNn0X

Leave a Comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

WheelsTas 14inch Wheels DebutMeister New Cr01r Work Japan2013 TlF3JuK1c
Korting Hobo Lid Goedkope Online15Premier Handtassen Koop LA54jR
Mochila De Haak Bloglovin' Aan GuirlandeKarin vwOyN80nm

Start met typen en druk op enter om te zoeken

Bij Hart Van Nederland (SBS6)Nieuws, UpdateVermoeidheid&PijnCentrum krijgt B12 neusdruppels als aanvullende behandelingNieuws, Update