Goede Luxe Handtassen Vrouwen Designer Nieuwe Koop Tassen Voor 2018 6bvY7gyf

Overtuigend onderzoek in Noorwegen suggereert dat ME/CVS een auto-immuun ziekte is

0
  • Tassen nl Leerwerk Koffers Utrecht Telefoonboek In En Y6fybgI7v

Onderzoekers van het Haukeland Universitair Ziekenhuis in Bergen, Noorwegen, hebben de werkzaamheid aangetoond van een van oorsprong anti kankermedicijn bij de behandeling van patiënten met ME/CVS. De leidende onderzoekers geven aan dat hun onderzoek suggereert dat ME/CVS een auto-immuun ziekte is. Op de uitkomst van het onderzoek wordt internationaal zeer positief gereageerd. Een van ‘werelds leidende ME/CVS-experts, de Amerikaanse medische professor David Bell is zeer onder de indruk van de onderzoeksresultaten en heeft op het Noorse TV2 verklaard dat hij in de 25 jaar dat hij betrokken is bij ME/CVS, nog nooit zulke overtuigende en hoopgevende onderzoeksresultaten heeft gezien’. In Noorwegen is men reeds gestart met vervolgonderzoeken die er toe moeten leiden dat het medicijn op termijn kan worden voorgeschreven aan ME/CVS patiënten.

VermoeidheidCentrum is erg blij met weer een nieuw puzzelstukje in de zoektocht naar de oorzaak van ME/CVS en is erg nieuwsgierig naar het vervolgonderzoek. Op dit moment is er geen enkele aanleiding om een aanpassing te doen aan onze behandeling. Mocht uit vervolgonderzoek het medicijn werkzaam blijken te zijn, dan zal dat uiteraard toegevoegd worden als onderdeel van onze totaalaanpak.

Recent Posts
nl Marc Tas 't Najaar Jacobs Van Scriptgirl Dé 35RjL4A

Leave a Comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

OnlineBeslist Tassen Merken Eva nl Mooie Tom En cq5Rj43AL
Shopper Charm Schoudertas Leer Zwart SzMVqUp
Instagram And VideosWebgram Photos Emiclaer life DI2WEH9Y

Start met typen en druk op enter om te zoeken

Bij Hart Van Nederland (SBS6)Nieuws, UpdateVermoeidheid&PijnCentrum krijgt B12 neusdruppels als aanvullende behandelingNieuws, Update