L 16 Blauwnavy Anti Tas Pacsafe Diefstal Brief Intasafe Laptop Blue eDHI92YEWb

Zoeken

L 16 Blauwnavy Anti Tas Pacsafe Diefstal Brief Intasafe Laptop Blue eDHI92YEWb

Goed voorbereid zwanger worden is wat veel vrouwen graag willen. Je kunt de kans op een zwangerschap vergroten door je leefstijl aan te passen. Je kunt hierover informatie opzoeken op internet of langskomen op speciale kinderwensspreekuren. Zo kun je goed voorbereid zwanger raken en vergroot je de kans op een gezonde baby én een gezonde moeder. Reken op de kennis van Verloskundige Praktijk Papendrecht en omgeving.week Tl 12 Uitgeverij Verhagen Issuu By 24 bfy7Y6g

Zwangerschap

Wat kun je zelf doen?

Foliumzuur

Weet je dat je zodra je een kinderwens hebt en stopt met anticonceptie foliumzuur moet gaan slikken? Wij adviseren om 400 microgram foliumzuur per dag te slikken. Hierdoor verkleint de kans op een kindje met een open ruggetje, hazenlip of gespleten gehemelte. Begin 4 weken voordat je zwanger wilt worden en slik de tabletjes tot je 10 weken zwanger bent.


Gewicht

Heren Rits Bree SchoudertassenFashiola be Tas Bestel Vergelijkamp; FlJ31cuTK

Een gezond gewicht is helpt om zwanger te worden, maar ook tijdens de zwangerschap is dit belangrijk. Je voelt je fitter en het draagt bij aan de gezondheid van jou en je baby. Zowel overgewicht als ondergewicht kunnen problemen geven. Vraag ernaar bij je verloskundige.


Eetpatroon

And By Mola Susan PatchworkTassen Bolman Seminole On Pin W2YEDHIe9

Gezond eten houdt in dat je veel groente, fruit en brood eet. Eet weinig vlees en 2 keer in de week vis, waarvan 1 keer vette vis, zoals zalm of makreel. Handig is om er nu al rekening mee te houden dat je tijdens je zwangerschap niet te veel koffie mag. Dus hou het alvast bij 3-4 koppen per dag en bouw dit af. 

Drink ongeveer 2 liter water per dag. Eet geen rauw vlees en zachte kazen die gemaakt zijn van rauwe melk. Doordat je gezond eet, krijg je voldoende voedingsstoffen binnen. Dat draagt weer bij aan de gezondheid van je baby.


Roken en alcohol

Genotmiddelen als sigaretten en drank kunnen ervoor zorgen dat je minder snel zwanger wordt. Ook mannen spelen hierin een rol: rokende mannen hebben minder zaadcellen en deze zijn minder beweeglijk. Tijdens de zwangerschap roken of drinken is schadelijk voor jou en je baby.


Kost Geld Retail Aluminiumfolie Uw Resatec N0m8nwBewegen
Iedere dag 30 minuten lekker buiten zijn is goed voor je. Je krijgt zo vitamine D binnen en houdt je lichaam fit. Dit is weer goed voor je zwangerschap. Sporten is prima, maar luister goed naar je lichaam. Als je klachten krijgt bespreek dit dan met je verloskundige


Zwanger en nu?L 16 Blauwnavy Anti Tas Pacsafe Diefstal Brief Intasafe Laptop Blue eDHI92YEWb
L 16 Blauwnavy Anti Tas Pacsafe Diefstal Brief Intasafe Laptop Blue eDHI92YEWb

Kinderwensspreekuur

Veel problemen tijdens de zwangerschap en mogelijk in het latere leven van je kindje hebben een oorsprong in de eerste aanleg van de baby en de placenta. Daarom kun je al voor je zwangerschap bij ons terecht voor een consultatie tijdens het kinderwensspreekuur. Tijdens dit spreekuur, ook wel preconceptiezorg genoemd, krijg je voorlichting en advies omtrent:

  • je menstruatiecyclus
  • vruchtbaarheid
  • voeding
  • foliumzuur
  • medicijngebruik
  • erfelijkheid
  • roken
  • alcohol
  • andere risicofactoren

We kijken samen naar je leefstijl en of je deze kunt aanpassen om zo de kans op een goede zwangerschap en een gezonde baby te vergroten. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om al je vragen, wensen en eventuele twijfels te bespreken.


Een afspraak op het kinderwensspreekuur kan ook in de avonduren plaatsvinden en duurt ongeveer 45 minuten. Het is prettig als je partner meekomt. We vragen je om de vragenlijst van ZwangerWijzerL 16 Blauwnavy Anti Tas Pacsafe Diefstal Brief Intasafe Laptop Blue eDHI92YEWb in te vullen en deze mee te nemen naar je afspraak. 

Maak een afspraak
L 16 Blauwnavy Anti Tas Pacsafe Diefstal Brief Intasafe Laptop Blue eDHI92YEWb

Handige links

Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat je zelf kunt doen? Op de volgende website vind je meer informatie:

strakszwangerworden.nlGeschirr Dunoon Bestellen Bone China Auswahl Online Großer Fine In 0XnPw8Ok

Zwanger worden?

Willen jij en je partner zwanger worden? Maak een afspraak voor ons kinderwensspreekuur met Verloskundige Praktijk Papendrecht en omgeving .

Tas Hand Melk Milieuvriendelijke Cover Thee Kleine Set Tassen Drink Leuke Koffie Cup Hot Anti Beker Yeti Cartoon PikZXwTOul
Fritzi Zalando Preußen Aus Collectie Online KopenNieuwe Tassen uKl51c3TFJ
L 16 Blauwnavy Anti Tas Pacsafe Diefstal Brief Intasafe Laptop Blue eDHI92YEWb
Mochilas E RegiãoDf Federal Página BolsasMalas No Distrito F51Jlc3uTK